1410 skuespil i databasen 24.05.2024

Tilføj nyt stykke til database

 

Her kan du indsende et stykke til skuespil.net. Felter med '*' skal udfyldes!

 

De indsendte informationer benyttes alene til visning på www.skuespil.net og er derfor offentligt tilgængelige! Skuespil.net forbeholder sig retten til at validere og redigere indhold af alt modtaget materiale og fraskriver sig envidere ethvert ansvar for 3 parts brug af de tilgængelige oplysninger.Ved indsendelse og benyttelse af skuespil.net, accepterer du ligeledes at overholde lovgivning om ophavsret og den lovgivning, der regulerer egne og 3. mands produktioner. Ligeledes accepterer du at overholde den lovgivning og fastlagte regelsæt, der gælder for brug af informationer via skuespil.net.

 

Når dit stykke godkendes til visning i databasen, modtager du en bekræftende mail på den emailadresse der angives herunder.

 

Herunder kan du skrive kort sammendrag/orientering. Krav: max. 5000 tegn.

Herunder kan du skrive om de personer og steder der optræder i stykket. Krav: max. 3000 tegn.

Herunder kan du indsætte et uddrag af stykket. Krav: max. 5000 tegn.

Her kan du vedhæfte 1 el. 2 billeder til info-siden. Krav: format: JPEG, JPG, PNG eller GIF, højde: 100px, samlet bredde for et/begge billeder: max. 300px

Du kan vælge at uploade forskellige filer med supplerende info. Det mest almindelige er billeder, beskrivelser, små videoklip, regneark, pdf-filer m.m. Må max. fylde 50 MB.

Security code