1410 skuespil i databasen 25.04.2024

Sørøver Søren og hans skrækkel

Birgit Bach
Baggrunds information
Sørøver Søren, forhærdet sørøverkaptajn, får uventet sin mor og søster Maya med ombord. Det koster! Maya går hurtigt i land på Sørens ø, Uhahua og gifter sig med høvdingens søn. Moren bliver ombord. Sørøverne kommer i kamp med Sørens ærkefjende, Admiral Jim og hans soldater. Admiralen besejres og tvangsgiftes med moren, der bosætter sig på Uhahua. Søren er atter en fri mand
År / Udgivet:2000 /
Varighed:0 minutter
Område / Genre:Børn & unge / Musikteater
Medvirkende:10-20 ( 9 kvinder, 15 mænd, 0 børn, 0 øvrige )
Rettigheder:Birgit Bach
ISBN:ingen
Locations:6
Musik:
Mere info:Birgit, Bach
Adr.
Tornhøjvej 57
8260 Viby J
86289375

bb@bibak.dk
Rolleliste
Bemærk: Antallet af pige/drengeroller er vejledende. Musicalen kan spilles af mellem 16 og 32 personer. Spiller man kun den første del af stykket, kræves der mellem 14 og 26 personer.
Uddrag
"Sørøver Søren og hans skrækkelige mor - den korte musicaludgave" - Birgit Bach Musicalen er en selvstændig del af et stort materiale, der både indeholder 2 læs-selv-bøger (forskellig sværhedsgrad)1 sangbog, 1 CD ("Sørøver Sørens sange") med de indsungne sange, 1 singback CD, der følger sangbogen, 1 singback CD, der følger original musicalen,1 rollehæfte CD til original musicalen - inkl. noder og med kopieringstilladelse - og endelig 1 rollehæfte CD til den korte musicaludgave. Den korte musicaludgave kan spilles af børn helt ned til børnehaveklassealderen, men større børn, der ikke har mod på at kaste sig ud i original udgaven, kan også få glæde af den. Smagsprøve fra musicalen: 4. SCENE I rum sø Skibet er ude i rum sø. Mandskabet er forsamlet på dækket. De taler ophidset sammen. 1. sørøver:(Til de andre). Jeg har selv set dem. De er her endnu – kaptajnens mor og søster. 2. sørøver: Hva! Er moren her endnu? 3. sørøver: Har vi kællinger med ombord? 4. sørøver: Det finder vi os ikke i! 5. sørøver: HJEM MED KÆLLINGERNE! Alle sørøvere:(I munden på hinanden) BUH! – HJEM MED KÆLLINGERNE! Pludselig dukker Sørøver Søren op. I hænderne holder han en pistol og en krumsabel. Søren: ER DER NOGET, I ER UTILFREDSE MED? Mandskabet:(Spagfærdigt i kor). Ne – j. Søren: ELLERS SKAL DET SIGES NU! Alle sørøverne stirrer ned på deres fødder. Søren:(Myndigt). Jeg har inviteret min mor og søster! Hører jeg det mindste ondt om min familie … Ja! (Laver et halshugtegn med hånden hen over sin hals) – Så er det af med knoppen! Mandskabet: Gisp! Søren forsvinder. Moren kommer springende ind med løftet sabel. Moren: SÅ KAN I GODT KOMME I GANG MED AT GØRE RENT! ER DET FORSTÅET? Mandskabet: Aye, aye, ma’am! Sørøverne går i gang med at skrubbe og skure skibet. Sørens mor ser på flokken, mens hun synger Skælde smælde sangen. SANG 3 Moren: Har nogen mon set mage til så sølle kræ? Seje sømænd siger I; men jeg ser bare fæ og en stinkende flok tåber af den værste slags. Her skal bruges vand og sæbe, ragekniv og saks. Omkvæd: For I er: Stinkbomber, romtumber, røverrakkerpak, slapsvanse, piphanse fyldt med tåbesnak, vandgopler, luftbobler, sølle røverskrog, fæhunde, galpmunde tænker kun på sjov. Så nu er det helt slut med jeres slappen af. I skal vaskes, vaske tøj og gøre rent hver dag. Og I skvatnavler skal lære, hvordan sømænd slås, for nu er det nemlig mor her, der er jeres boss. Omkvæd: For I er: Stinkbomber, romtumber, røverrakkerpak, slapsvanse, piphanse fyldt med tåbesnak, vandgopler, luftbobler, sølle røverskrog, fæhunde, galpmunde tænker kun på sjov.