1410 skuespil i databasen 23.04.2024

Sommerfest under jorden

Jens Smærup Sørensen
Baggrunds information
De omgås måske ikke så tit eller så forfærdelig gerne i klyngebeboelsen. Den årlige sommerfest holder de dog fast i. Men nu er de dårligt nok kommet i gang med forberedelserne, før de pludselig søger sammen om noget andet: der er gået hul på jorden, lige midt imellem dem. Sære, altoverdøvende lyde stiger op. Et underjordisk væsen gør sin voldsomme entré. Og der kommer gang i fantasien, men også i de ydre begivenheder.
År / Udgivet:2002 /
Varighed:90 minutter
Område / Genre:Voksne / Lystspil, Komedie & Farcer
Medvirkende:10-20 ( 7 kvinder, 5 mænd, 0 børn, 0 øvrige )
Rettigheder:DDF
ISBN:87-7865-298-7
Locations:1
Musik:
Mere info:DRAMA, 70251141
Jens Smærup Sørensen




webmaster@skuespil.net
Rolleliste
Ida og Peer tror, at de skal have en alene-eftermiddag; men de får besøg af først Eskild og Cæcilie fra klyngen, og senere af Malene og Fritz. En sær ny rønne på klyngens runddel har bragt dem sammen.
Uddrag
Ring til DRAMA på 70 25 11 41 for at bestille stykket til gennemsyn. Idas og Peers opholdsrum. Hun sidder ved bord og tegner. Han kommer hjem. Peer: (vil ikke forstyrre) Hej Ida: (nikker, tegner videre) Hva – ja – – – hej, Peer Peer tager sin jakke af, kigger ud ad vinduet. Han er hurtigt ude med jakken, imens spejder også Ida ud ad vinduet. Og hun vender sig mod sin tegning, idet han er tilbage. Og han går til vinduet igen, studerer udsigten nærmere. Flytter på sig for at få den fra flere vinkler. Peer: Har du set – lige herude, Ida – – på grønningen? Ida: Ja? Peer: De har åbenbart gravet op Og så er der nogen der ligesom har slået et telt op – eller noget – Ida: Et telt? Peer: Eller sådan en slags dække – over et hul i jorden vel Ja, lige herudenfor – ligesom slået lejr – med et lille telt lige her midt i vores klynge – midt på grønningen Kom her og se Ida: