1410 skuespil i databasen 20.04.2024

Troldkongen og enhjørningen

Jens E. Hansen
Baggrunds information
Pigen Sofia nægter at gå med på tidens tanker om, at vi alle skal være smukke, rige og berømte. Hun vil meget hellere fortælle eventyr. I en anden verden, både lang herfra og alligevel ikke, har den onde Troldkonge bortført Fedronningens enhjørning, Gyldenmanke, fordi den står for alt som er smukt og kreativt. Og Troldkongen bryder sig ikke om, at der muligvis findes nogen, som vil forsøge at komme Fedronningen til undsætning. Slet ikke unge piger, som skriver eventyr. Snart hvirvles Sofia ind i en sær fortælling fuld af Goblinger, Røde Alfer og Punker-Orme. Heldigvis finder der også en vidunderlig kæmpeudgave af (hendes egen?) plysbamse. Vil det lykkes Sofia og bamsen Yussi at bekæmpe den onde Troldkonge?
År / Udgivet:2010 /
Varighed:0 minutter
Område / Genre:Børn & unge / De eventyrlige
Medvirkende:10-20 ( 7 kvinder, 7 mænd, 0 børn, 0 øvrige )
Rettigheder:?
ISBN:ingen
Locations:1
Musik:
Mere info:Jens E, Hansen
Adr.
Tulipanhaven 1
2765 Smørum
44979948

jeh@jeh.dk
Rolleliste
10-15 medv. - blandet voksen/børn-rollebesætning - (små og store roller). Mange roller bør spilles af børn, men der kan frit suppleres med voksne
Uddrag
Tekst: Jens E.Hansen Musik og sangtekster: Jacob Kragh Troldkongen og Enhjørningen byder på "smart" showdans, mange komiske optrin og en stribe ørehængere, som går rent ind hos såvel børn som unge.