1410 skuespil i databasen 25.04.2024

Arnold og de syv discodronning

Merete Munk
Baggrunds information
Stykket er bygget op over Snehvide-eventyret. Arnold er den flotteste body-builder. Træneren underrettes af sit spejl (de tre gorillaer) og bliver rasende. De syv discodronninger har taget ham til sig, men den lumske træner forklæder sig som læge og giver ham et dødsens farligt hormonpræparat. Til sidst reddes han af skønhedsdronningen Olivia; han udvælges til at blive hendes partner i den næste film. Med sang og jazz-ballet.
År / Udgivet:1986 /
Varighed:25 minutter
Område / Genre:Børn & unge / Socialrealisme & Debat
Medvirkende:10-20 ( 7 kvinder, 7 mænd, 0 børn, 0 øvrige )
Rettigheder:DRAMA
ISBN:87-7419-405-4
Locations:2
Musik:
Mere info:DRAMA, 70251141
Merete Munk




webmaster@skuespil.net
Rolleliste
10 - 16 medv. TRÆNEREN ARNOLD OLIVIA GORILLA 1 GORILLA 2 HJÆLPEREN SPONSEREN JOURNALISTPIGEN FOTOGRAFEN I. DISCOPIGE 2. DISCOPIGE 3. DISCOPIGE 4. DISCOPIGE 5. DIS
Uddrag
Første scene foregår i et bodybuildertræningslokale. Der findes spejle og forskellige motionsinstrumenter (cykler o.l.) Discomelodi (\"I want muscles\"). (ARNOLD står foran et spejl og arbejder med sin krop. TRÆNEREN kommer hen og giver ham en overhaling. Han håner hans udseende og giver ham et nyt træningsprogram. Herefter lægger TRÆNEREN overtræksblusen og giver sig til at posere foran et af spejlene.) Frede Fup: \"Lille spejl\". (Del af omkvæd spilles) ARNOLD (i den anden ende af træningslokalet - spot) Jeg skal ikke altid arbejde så hårdt. En dag kommer en rig popsanger og gifter sig med mig. Så erobrer vi verden. (Tager et popblad frem og river Idolpigen ud og sætter hende op ved siden af spejlet, gerne et kæmpefoto/en tegning, så publikum kan se med). (Mens musikken spiller Bee Gees \"How deep is your love\" kommer OLIVIA ind fra kulissen. Mens ARNOLD poserer, glider hun ind foran billedet.) ARNOLD Hvor er mine muskler store. Hvor mit hår bølger smukt. Trods alt er jeg ikke smuk nok til dig min idolpige. Jeg håber ikke, at du er alt for skuffet. OLIVIA Skuffet. Jeg er ganske fortryllet. ARNOLD Jamen ... jamen, jeg synes, at du svarede mig. Jeg må have drømt OLIVIA Nej, min muskelmand. Det er mig, der drømmer. ARNOLD Men hvem er du og hvor kommer du fra? OLIVIA Hvor jeg kommer fra spiller ingen rolle, for nu er jeg her, og det er det, der er vigtigt. Og hvad mit navn angår, så synes jeg godt om det, du gav mig Idolpige. ARNOLD Det var slet ikke min mening at kalde dig idolpige jeg vidste ikke, at du var her. Jeg åh nej .... OLIVIA Arnold, du må ikke gå. Vent, så skal jeg fortælle dig, hvorfor jeg er kommet. ARNOLD Pas på, at træneren ikke hører, hvad du siger. OLIVIA Jeg vil netop gerne have, at træneren hører, hvad jeg siger. (TRÆNEREN lytter med glædelig opmærksomhed). OLIVIA Jeg er kommet fra HollYwood og jeg søger verdens lækreste mand til partner i min næste film (Musikken spiller, \"MovieStar\") Jeg har søgt i mange lande, og omsider har jeg fundet ham her.