1410 skuespil i databasen 24.05.2024

Hotel Infernum

Cathrine Fjord Fromberg
Baggrunds information
Velkommen til ‘Hotel I’. Det hyggelige gamle hotel ligger afskærmet fra byens larm og støj i rolige omgivelser på landet. Bestyrerinden fru Abildskov byder på mad, som vor mor lavede den, imens du nyder et afstressende ophold. Det lyder næsten for godt til at være sandt … Tre forældrepar tager deres børn med på weekend på ‘Hotel I’, men der går ikke længe, før børnene får fornemmelsen af, at alt ikke er, som det skal være på hotellet. Hvem er den uhyggelige dreng, Storm møder ude i haven? Hvorfor forsøger Veronikas forældre at skjule, at hun har været på hotellet før? Og hvad er det for et hemmeligt møde, som forældrene skal deltage i? Det er hurtigt tydeligt, at det bliver en ferie sendt fra helvede. Roller: 7 drenge og 6 piger. Ca. 4 locations Varighed: Ca. 90 min.
År / Udgivet:2017 /
Varighed:90 minutter
Område / Genre:Børn & unge / Gys og latter
Medvirkende:10-20 ( 6 kvinder, 7 mænd, 0 børn, 0 øvrige )
Rettigheder:DRAMa
ISBN:978-87-7167-068-4
Locations:4
Musik:
Mere info:Forlaget, DRAMA
70251141
webmaster@skuespil.net
Rolleliste
Familien Winther Far Martin: Før bilsælger- nu ejer af en kæde af lavpris alt-mulig-forretninger. Mor Hanne: For meget botox. Veronika: 14 år. Forkælet, rig tøs. Familien Nielsen Stedfar Johnny:
Uddrag
Lys op. Der er sat stole op i begge sider. Martin og Hanne kommer ind fra den ene side, mens Jesper og Thomas kommer ind fra den anden side. De stopper overraskede ved synet af hinanden. MARTIN - Goddag igen … JESPER - Goddag … THOMAS - (Hvisker til Jesper) Hvad sagde jeg? Mona og Johnny kommer ind fra samme side som Martin og Hanne. Johnny stopper, da han ser de andre. JOHNNY - Du sagde ikke noget om, at det var et fællesmøde. MONA - Jeg vidste det ikke. JOHNNY - Hvad fanden har du rodet dig ind i? Lucifer kommer ind bag ved dem. Han er den dreng, som Storm så tidligere på dagen. LUCIFER - Velkommen, kære venner. De andre får et chok og vender sig forskrækket om. Johnny stirrer åbenlyst på Lucifer. JOHNNY - Hvad fanden er det her? Er det en form for joke? MONA - (Ser skræmt ud) Johnny, ti stille! Lucifer ser ondt på Johnny, der ikke fatter alvoren. JOHNNY - Men seriøst … I tager pis på mig, ikke? LUCIFER - (Brøler) Ti stille!! 23 Et tordenbrag lyder samtidig med, at han råber. Johnny tager sig forskrækket til halsen og prøver at tale, men han kan ikke. LUCIFER - Sæt dig ned! Johnny falder sammen i en stol som om, han er blevet skubbet. De andre skynder sig at sætte sig ned. Lucifer går langsomt ned imellem den. LUCIFER - Det er længe siden, I har været her sidst. Femten år for nogens vedkommende. Jeg har holdt min del af aftalen. Nu er det på tide, at I holder jeres. MARTIN - (Rækker forsigtigt hånden op som om, han var i skole) Men … men jeg forstod det sådan, at De først skulle have vores sjæle, når vi … døde … LUCIFER - Det er korrekt, hr. Winther. Det er heldigt for jer, at jeg er en tålmodig mand. (De ser alle lettede ud, bortset fra Johnny, der ser forvirret ud) Det er den anden del af aftalen, jeg taler om. THOMAS - Den anden del? LUCIFER - (Smiler ondt) Husk altid at læse det, der står med småt. Hvis I ikke tror mig, så tjek kontrakten. MONA - (Forsigtigt) Min er desværre blevet væk, Deres nåde … Det er så længe siden …