1410 skuespil i databasen 19.04.2024

Lorem ipsum

Jeppe KS Due
Baggrunds information
Rammen er sat for den ultimative lykke for de fire nye beboere. Tilsyneladende er alt godt, men der er kun agurker i køleskabet, møblerne er beboet af russiske guerillaer, og den praktiserende læge har en usund fascination af kirurgiske indgreb udført med fløjter. Overvågningssamfundet og selvudleveringen på de sociale medier presses gennem en food-processor, sammen med kulturelt vraggods og en næsten uhellig mængde agurker, i den absurde tragikomedie ‘Lorem Ipsum’.
År / Udgivet:2016 /
Varighed:70 minutter
Område / Genre:Voksne / Samfund / Debatstykker
Medvirkende:10-20 ( 7 kvinder, 8 mænd, 0 børn, 0 øvrige )
Rettigheder:DRAMA
ISBN:978-87-7167-038-7
Locations:1
Musik:
Mere info:Forlaget, DRAMA
70251141




webmaster@skuespil.net
Rolleliste
Ibis - Beboer Melvin - Beboer Milfred - Beboer Nulle - Beboer Kozow - Repræsentant for R.Ø.V.S.V.I.N. Cabroncita - Repræsentant for R.Ø.V.S.V.I.N. Osho - Neuro-lingvistisk programmør Bezhukova
Uddrag
Milfred ind fra KS til Ibis, Nulle og Melvin. Milfred har seks agurker i favnen. Milfred - Er de gået? Nulle - Hvad laver du, Milfred? Melvin tager en af agurkerne og slår Milfred i hovedet med den. Melvin - Nogen gange, ikke? ”Hvad byder du uventede gæster” - og så kommer du med en flok agurker. Milfred - Jeg tror måske ikke køleskabet er helt indstillet endnu. Der er ikke andet end agurker i det. Ibis - Det er sikkert bare lidt opstartsvanskeligheder. Og der er da ingen, som ikke kan lide agurker. De tager en agurk hver og begynder at spise. Milfred - Vidste I godt, at agurker er fulde af mangan, vitamin K, B og C? Melvin - Hvornår er du blevet ekspert i agurker? Milfred - De forebygger også tømmermænd. Det er selvfølgelig fordi de er fulde af vand, men der er også potassium i. Nulle - Vi har kun agurker i køleskabet, så jeg tror ikke, vi behøver bekymre os om at få tømmermænd Milfred - Men ikke nok med det. De indeholder også en flavenoid, som hedder fisetin, der øger nerveforbindelserne i hjernen.