1410 skuespil i databasen 24.05.2024

De syv små spioner der kom op

Erik Schmidt
Baggrunds information
De syv små spioner bliver sat på opgaven at opspore et atombærende missil, og i denne historie blander sig eventyret om den skønne Irmelin Rose, der bliver forfulgt af den onde (skønheds)dronning. Det er svært at beskytte Irmelin, samtidig med, at man jagter missilet. På denne jagt dumper de syv små ind i mange mistænkelige miljøer. Det ser ud til at gå galt, men takket være Vrisne Viktor (Gnavpot), bliver alt vendt til en lykkelig slutning.
År / Udgivet:1986 /
Varighed:60 minutter
Område / Genre:Børn & unge / Gys og latter
Medvirkende:10-20 ( 10 kvinder, 10 mænd, 0 børn, 0 øvrige )
Rettigheder:DRAMA
ISBN:87-7419-404-6
Locations:1
Musik:
Mere info:DRAMA, 70251141
Erik Schmidt
webmaster@skuespil.net
Rolleliste
15 - 25 medv. PERSONERNE De syv, små, heltemodige spioner: GAMLE ESTER Den ældste. Omsorgsfuld, ansvarlig og en lille smule distræt. ATJU Har en evne til at nyse på de fo
Uddrag
Scene 2 (NATTENS DRONNING sidder på sin trone og kigger på sine hænder - Hun rejser sig, nyder sig selv i spejlet. Henvender sig til sin lakaj, EDB-operatøren CHRISTIAN) NATTENS DRONNING Har du hørt om det pigebarn fra skoven, som hedder Irmelin Rose. CHRISTIAN (sidder ved sin computer) Næ, Deres Nåde. Det har jeg desværre ikke. NATTENS DRONNING Irmelin Rose (smager på navnet) Hø, hø. Hun er opvokset blandt skovens dyr, og det siges, at hun er smuk som en gudinde. Men jeg trøster mig nu ved, at ingen er skønnere end jeg. Vel, Christian? CHRISTIAN Jo .... jeg mener nej, Deres Nåde. NATTENS DRONNING(går hen foran spejlet) Og hvad siger så du, lille spejl. Hvem er skønnest i verden her? (Spejlet tøver med at svare) Så svar mig dog! Tal, spejl! SPEJLET (stemme) Vel er I skøn, fru Dronning, men Irmelin Rose er dog skønnere end I. NATTENS DRONNING Næ, det var dog et stift stykke. Aldrig har jeg hørt mage til uanstændighed. Det er en fornærmelse. Det er en fornærmelse. Christian, hørte du .... giv mig en udskrift fra maskinen med efterretninger fra hele kloden - men lad det gå lidt hurtigt!