1410 skuespil i databasen 08.05.2024

Hallø på plejecentret

Lise Zeuthen
Baggrunds information
Midde og Katrine er to ældre damer, der nu bor på det lokale plejecenter. Her møder Midde charmøren Karl Åge, hvilket giver Katrine visse betænkeligheder. Samtidig er hverdagen på plejecentret præget af besparelser; robotter afprøves og ikke alle er tilfredse med sengetiderne. Heldigvis kommer børnebørnene de gamle til undsætning!
År / Udgivet:2012 /
Varighed:60 minutter
Område / Genre:Voksne / Lystspil, Komedie & Farcer
Medvirkende:10-20 ( 9 kvinder, 3 mænd, 3 børn, 0 øvrige )
Rettigheder:Foreningen Skamstrup og omegn
ISBN:
Locations:3
Musik:
Mere info:Lise, Zeuthen
Zeuthen
skamstrupvej 112
4440 Mørkøv
23368084

lisezeuthen@msn.com
Rolleliste
Personer Midde ældre kvinde på plejehjem Katrine ældre kvinde på plejehjem Premierløjtnant Karlsen ældre mand på plejehjem Evy avislæser ældre kvinde på plejehjem Kittel Mia sos
Uddrag
Innova Robotta: (Fører Premierløjtnant Karlsen, der nyder hendes berøring, hen til robotten og skubber ham ind på en stol. Lige inden han skubbes helt ind, hjælper hun ham af med uniformsjakken:) Det er nok bedst De tager den smukke uniformsjakke af, hr., for maskinen er ikke så god til gyldne knapper. ( Henvendt til publikum:) Bemærk denne herre, hans stolte blik, hans hvide uniformsskjorte…. Fru Nej Nem: (Står utålmodigt og tripper) Må jeg trykke nu? Innova Robotta: Ja, ligesom jeg gjorde før, først den blå, så den ovale, koden og start! Fru Neja Nem: (Trykker på knapperne) Så kan vi endelig få ham Karl Åge i bad! (Pludselig fortvivlet,) hvad var det nu koden var? Hvad sker der? Hvad skal jeg gøre? Lys og lyd: Som ved første forsøg, men pludselig nogle helt forkerte skramlelyde. Innova Robotta: (Skynder sig hen til maskinen, trykker lidt og ser roligt ud mod publikum). Alt under kontrol! (Robotten bliver pludselig stille, ud kommer en mini- premierløjtnant Karlsen på størrelse med en otte-årig (med skæg og klædt som Karlsen). Alle ser undrende på.) Fru Neja Nem: (Klynkende.) Hvad skal jeg gøre? Hva´ vil socialchefen ikke sige? Der er allerede overfyldt i skolepasningsordningen! Innova Robotta: Rolig nu! Det ordner jeg, se vi putter ham ind igen og trykker på returknappen. Det plejer at virke, ellers sender vi ham bare ind til firmaet, så skal de nok sende tilbage i den rigtige størrelse. (Premierløjtnant Karlsen kommer ind i robotten igen og ud i naturlig størrelse. Alle ånder lettet op!)