1410 skuespil i databasen 29.03.2024

Snehvide og de 2 dværge

Thomas Howalt
Baggrunds information
Snehvide og de 2 dværge er brødrene Grimms even-tyr på den sjove måde. Følg Snehvide ind i den mørke Dunkelskov på flugt fra sin onde stedmoder og find ud af, hvorfor der kun er to dværge, hvem Igor er – og hvad spejlet i virkeligheden sagde. Historien handler også om den unge smukke prinsesse, som må gå så meget igennem for at finde sin prins. Stykket er en tempofyldt musikalsk gendigtning af alle tiders største eventyr med humoren og livsglæ-den i centrum. En mini musical for alle fra 4 år og opefter. Teksten har 12 roller (kan spilles af 3 skuespillere), 31 scener og varer 55 min. Scenografisk er der tre rum, Slottet, Skoven, I dvær-genes hus, og der skal kunne skiftes hurtigt imellem dem. Der er mindre end 10 rekvisitter. Der stilles krav til både musik og lyd.
År / Udgivet:2013 /
Varighed:55 minutter
Område / Genre:Børn & unge / De eventyrlige
Medvirkende:10-20 ( 6 kvinder, 6 mænd, 0 børn, 0 øvrige )
Rettigheder:DRAMA
ISBN:978-87-7865-878-4
Locations:3
Musik:
Mere info:Forlaget, DRAMA
70251141




webmaster@skuespil.net
Rolleliste
Kvinde Snehvide, Igor Mand 1 Stedmoderen, Den gamle kone, Hakke, Den ene krage, Villy Mand 2 Prinsen, Spejlet, Spade, Den anden krage, Jægeren Stykket kan dog også spilles med op ti
Uddrag
Igor ind. IGOR - Deres Højvelbårenhed! Må jeg præsentere ... Fanfare. Prinsen ind. PRINSEN - Merci merci merci! Mit navn er ‘enri! Jeg er prins af Pari’. Det er mig en udsøgt fornøjelse at møde Dem, Deres Majestæt. STEDMODEREN - Hvorfor er De, Hr. Prins af Paris, kommet så langt for at tale med mig? De må være træt. Hvad vil De? PRINSEN - Olala! Lige til sagen, Deres Majestæt. Tres biens! Jeg kommer for at møde den skønneste i landet. IGOR - Den skønneste! PRINSEN - Oui. Her på slottet bor den skønneste i landet, den smukkeste! La Femme Fatale! La Signorita Spectaculare! La Bella Belissima! IGOR - Betagende. Berigende. Berusende. B-lændende! PRINSEN - Hun har en hud så hvid som sne. IGOR - Hud som sne. PRINSEN - Oui, og læber så røde som blod. STEDMODEREN - Læber så røde? PRINSEN - Og hår så noir ... så sort som ibenholt. IGOR - Snehvide? PRINSEN - Ja! Snehvide. Det er navnet! Aldrig har jeg smagt sødere smag i min mund. Snehvide er den skønneste i landet her. Sneh ... Garglglurk! Stedmoderen tager kvælertag på Prinsen. STEDMODEREN - Hvem siger, hun er skønnest? PRINSEN - Alle. Det er derfor jeg er kommet. Jeg måtte møde Snehvide. Gargle ... STEDMODEREN - Nu skal jeg sige dig én ting, din lille prinse snude. JEG har den hvideste hud. JEG har de rødeste læber. JEG har det sorteste hår. JEG har de længste tånegle. JEG - er - skønnest!