1410 skuespil i databasen 17.04.2024

Vild sjæl

Vivian Nielsen
Baggrunds information
Hun er stresset. Hun er gennemblødt. Hun har brækket en hæl. Hendes gamle mor er syg, og hun har lige kørt en mårhund ned. Og nu står hun i morens hus, hvor hun skændes med sin mand, lige ordner et par sager med jobbet og har en meget kort, følelsesløs samtale med sin datter. Og så slår hun oven i købet hovedet, så hun går ud som et lys! Slaget giver hende adgang til en surreel drømmever-den, hvor hendes bundfrosne bevidsthed ruskes godt og grundigt. Som en anden Alice konfronteres hun i sin sjæls eventyrlige underverden med drilske, uforudsigelige og æggende skabninger, der spejler hendes eget liv som en kvinde, der er blevet væk for alle andre, ikke mindst for sig selv. Som mor, som datter, som erotisk væsen. Varighed: 70 min Der er en location, der kan forvandles. 4 medvirkende. 3 kvinder og 1 mand.
År / Udgivet:2011 /
Varighed:70 minutter
Område / Genre:Voksne / Familie- & Kønsroller
Medvirkende:3-5 ( 3 kvinder, 1 mænd, 0 børn, 0 øvrige )
Rettigheder:Nordiska
ISBN:978-877865-828-9
Locations:1
Musik:
Mere info:DRAMA, 70251141
Vivian Nielsen




webmaster@skuespil.net
Rolleliste
KVINDEN Et KOR bestående af en mand og to kvinder Koret er en slags drilleånder fra Kvindens barndom. Hengemte og glemte har de overvintret i moderen hus, som børn der er blevet overladt til at
Uddrag
KVINDEN: Men jeg har ikke tænkt mig at lukke op. SØSTER 1: Hvorfra ved du så at den passer? SØSTER 2: (frister hende) Du skal ikke gøre det – SØSTER 1: Du har måske været derinde engang? SØSTER 2: Jeg synes ikke, du skal ikke gøre det – SØSTER 1: - dengang der var vand i floden - SØSTER 2: Du skal altså ikke gøre det – SØSTER 1: - og din mand var et rovdyr, der trykkede bløde potespor i skovens undergrund, med et fint lille mærke af en klo for hver tå – SØSTER 2: Du skal ikke – SØSTER 1: - du var derinde, men så smed du værelset væk og gav din mand nøglen – det er måske i virkeligheden dit værelse? Kvinden stikker nøglen i låsen. En ny og truende lyd. SØSTER 1: (hvisker) Hvad er det du træder ind i? SØSTER 2: (hvisker) Hvad er det der klistrer? – det hænger fast under fødderne - Alt er rødt af blod. KVINDEN: (hæst) Vi har aldrig været her… Vi har aldrig set det… Og hvis vi har, så så vi forkert - SØSTER 1: (hæst) FLYGT! SØSTER 2: (hæst) FLYGT! SØSTER 1: (hæst) FLYGT! SØSTER 2: (hæst) FLYGT!