1410 skuespil i databasen 27.04.2024

Far far krigsmand

Thomas Markmann
Baggrunds information
Far far Krigsmand handler om Christian, som lige inden sin første udsendelse til en af verdens talrige krigsskuepladser, får at vide, at hans mormor er meget syg. Han ved ikke om han kommer til at se hende igen, hvorfor han straks tager ned og besøger hende. Far far Krigsmand er historien om at kæmpe for finde en fortid, man måske slet ikke har lyst til at finde. Om at åbne en dør, man ville ønske man aldrig havde åbnet og blive i tvivl om alt det man troede på.
År / Udgivet:2011 /
Varighed:90 minutter
Område / Genre:Voksne / Psykologiserende spil
Medvirkende:3-5 ( 3 kvinder, 1 mænd, 0 børn, 0 øvrige )
Rettigheder:DRAMA
ISBN:978-87-7865-823-4
Locations:5
Musik:
Mere info:DRAMA, 70251141
Thomas Markmann




webmaster@skuespil.net
Rolleliste
CHRISTIAN, 33 år. VALBORG, 82 år. - CHRISTIANs mormor. KIRSTEN, 63 år. - CHRISTIANs mor. METTE, 30 år. - CHRISTIANs kæreste.
Uddrag
METTE: Hvad så? CHRISTIAN: Det er mormor. METTE: Okay. Noget alvorligt? CHRISTIAN: Noget med nogle smerter i brystet. (CHRISTIAN rejser sig). Nej, det er sikkert ikke noget særligt. METTE: Nej? CHRISTIAN: De skal jo ringe, hvis der er det mindste. METTE: Det skal De? CHRISTIAN: Det er ikke hende der har bedt dem om det. Det er i hvert fald helt sikkert. METTE: Men De ringer vel ikke bare for sjov. CHRISTIAN: Så rolig nu. METTE: Det er altså også lang tid siden, du har besøgt hende. Ja, jeg siger det bare. CHRISTIAN: Det ved jeg da ikke. METTE: Et halvt år! CHRISTIAN: Neeeej. METTE: Og så er det han lige regner lidt på det. CHRISTIAN: Jeg hader når hun gør det der. METTE: Nej det skal jeg da heller ikke blande mig i. CHRISTIAN: Men okay, når hun nu selv siger det. Han begynder at tage tøj på. METTE: Nu? Tager du afsted nu? CHRISTIAN: Det var hendes egen ide. METTE: Men det behøver vel ikke og være - LIGE nu. CHRISTIAN: Det tager jo næsten en halv dag at komme derned. METTE: Men du kunne da lige prøve at ringe først. Jeg mener bare, hvis det nu ikke er noget alvorligt. CHRISTIAN: Har du set mine nøgler? METTE: Jeg mener bare - vi havde jo ligesom en aftale i dag. CHRISTIAN: Med hendes forældre! METTE: Så det passer ham fint?