1410 skuespil i databasen 26.04.2024

Passagér

Pernille Lund Olesen
Baggrunds information
Stykket \"Passagér\" er et lille stykke absurd realisme i en mediefikseret hverdag - Kort sagt handler det om de 2 karakterers syn på den verden vi lever i idag, og de repræsenterer begge to forskellige individer, samten og samme person - de \"påtager\" sig forskellige små roller i løbet af stykket, og samtaleformen ændres tit - først er vi i et tog, næst i cafémiljø og så igen i toget. Miljøet vi er i tænkes illustreret af meget høje reallyde fra eks. et tog/caféomgivelser - dertil kører der projektioner i baggrunden under de små monologer - projektioner i form af billeder fra et tog, beskrevet i monologerne. Hvis der er spørgsmål ang. materialet er man velkommen til at kontakte forfatteren :)
År / Udgivet:2011 /
Varighed:30 minutter
Område / Genre:Voksne / Absurd teater
Medvirkende:1-2 ( 1 kvinder, 1 mænd, 0 børn, 0 øvrige )
Rettigheder:Pernille Lund Olesen
ISBN:ingen
Locations:0
Musik:
Mere info:Pernille Lund, Olesen
Selvstændig
Lottesvej 13
8220 Brabrand


pernilleolesen@live.dk
Rolleliste
Personerne i stykket hedder X og Y, da jeg har valgt ikke at personificere dem pga. stykkets udformning. magtforholdet mellem de to skifter meget, men det er Y der fremstår som den stærkeste af de
Uddrag
Y Tiden drøner af sted som en anden racerkører og vi prøver at følge med så godt vi kan. X vi forhandler og debatterer, snakker og konverserer Y Jeg er bange for vi er sent på den X vi er virkeligt på den Y Vi har travlt. Løbende over perron efter perron, halser jeg af sted for ikke at miste toget af syne, taber min billet, må vende om, samler den op og løber tilbage igen, toget sætter i gang, pulsen stiger, jeg kan mærke sveddråberne pible frem på panden, jeg råber, der bliver fløjtet, jeg springer på, viser billetten og sætter mig ned. Jeg sukker dybt og trækker vejret langsomt og tungt mens jeg lader min krop synke ned i sædet. Jeg nåede det lige.