1410 skuespil i databasen 19.04.2024

Hvorfor krydsede feministen ve

Niels-Martin Josefsen
Baggrunds information
Andreas har det ikke godt. Han er deprimeret og forstoppet, og hans lykkepiller gør, at han har svært ved at få udløsning. Han er fyldt til randen med lort, sæd og vrede. Hans kæreste Eva er en kælling. Bjarke har det til gengæld okay med sin kæreste Freja. Der er bare lige det med strap-on dildoen.
År / Udgivet:2010 /
Varighed:60 minutter
Område / Genre:Voksne / Korte stykker / Enaktere
Medvirkende:3-5 ( 1 kvinder, 2 mænd, 0 børn, 0 øvrige )
Rettigheder:Niels-Martin Trier Josefsen
ISBN:ingen
Locations:1
Musik:
Mere info:Niels-Martin Tr, Josefsen
Teaterkollektivet HoiT
Østergade 57, 2. th.
6700 Esbjerg
28899269

jutlander@gmail.com
Rolleliste
Handlingen udspiller sig mellem Andreas og Bjarke på Andreas’ badeværelse med flashbacks og cut-scenes i form af genfortællinger og nyfortolkninger af tidligere begivenheder. Eva og Freja er henholdsv
Uddrag
Andreas: “Nej, min depression. Det er de her antidepressive piller, jeg får” Bjarke: “Kan du ikke få den op?” Andreas: “Jo, men jeg kan ikke komme” Bjarke: “Hvad sker der så?” Andreas: “Ja, der sker ikke en skid. Først tænker jeg, at det er fedt, og at jeg bare kan blive ved for evigt, men det er frygteligt. Jeg går i panik. Jeg bliver besat af tanken om at komme, for alt andet vil være at acceptere nederlag” Bjarke: “Hvad med Eva?” Andreas: “Eva? Ja, hun sidder der og kigger på mig med åben mund og store øjne som en fugleunge, der venter forgæves på at blive gylpet i munden af sin mor, men der sker ingenting. Jeg begynder at få ondt i skulderen og håndledet, og min pik bliver helt øm og rød” Bjarke: “Fuck…” Andreas: “Og så for at føje spot til skade, så lægger Eva sig gudhjælpemig til at sove” Bjarke: “Nej, for helvede da. Hvad gør du så?” Andreas: “Jeg fortsætter sgu da med at rive den af. Jeg tænker, at så må jeg jo vække hende, når jeg er klar, så vi ligesom kan få det afsluttet ordentligt” Bjarke: “Det manglede da også bare” Andreas: “Men hvad tror du så, hun gør? Bjarke: “Jeg tør næsten ikke høre det” Andreas: “Hun spørger, om jeg ikke kan gå ud på badeværelset, fordi hun synes, jeg larmer, og fordi hun skal tidligt op dagen efter” Bjarke: “Seriøst? Det er fandeme koldt. Det er sgu da også hendes ansvar” Andreas: “Vi har ikke haft sex siden” Bjarke: “Hold da kæft…” Andreas: “Eller… det vil sige… strengt taget er vi stadigt i gang. Jeg fik det jo aldrig afsluttet” Bjarke: “Og du er ikke kommet siden?” Andreas: “Ikke en eneste fucking gang” Bjarke: “Hvornår var det?” Andreas: “To uger siden. Da vi havde været på besøg hos jer. Jeg har så meget lort og sæd og vrede i den her krop, at jeg er ved at sprænges”