1410 skuespil i databasen 26.04.2024

Chit Chat

Mogens Kjær
Baggrunds information
Chit Chat er historien om Louise, der er vild med at chatte på nettet. Hun chatter gerne hele natten og også gerne i skoletiden, hvis hun kan komme til det. Hendes forældre finder ud af at hun chatter og advarer hende mod chat. De har hørt om hvor farligt det kan være, men Louise vil ikke lytte til dem. Hun mener ikke der kan ske hende noget. I skolen finder hendes kammerater ud af at hun chatter og at hun oven i købet har planer om at mødes med en dreng hun chatter med. Selv om de også advarer Louise om det farlige i at mødes med nogen man ikke kender er Louise stadig indstillet på et møde. Kammeraterne bliver enige om at de selv må tage affære og stoppe Louise før det går galt.
År / Udgivet:2009 /
Varighed:0 minutter
Område / Genre:Børn & unge / Socialrealisme & Debat
Medvirkende: ( 12 kvinder, 9 mænd, 0 børn, 0 øvrige )
Rettigheder:DRAMA
ISBN:978-87-7865-770-1
Locations:6
Musik:
Mere info:DRAMA, 70251141
Mogens Kjær




webmaster@skuespil.net
Rolleliste
LOUISE MOR FAR RIKKE GITTE GRETHE RUTH LISE JETTE ANNIE NIKOLAJ PER OLE HANS JAN KAJ JENS FRIDA JEPPE MARIE METTE, Lærerinde
Uddrag
GITTE: Hej drenge. Har I haft travlt i weekenden? JETTE: Hvordan går det med projektet? OLE: Nå, er det et projekt? Det går vist fint nok. RUTH: Husk nu at passe på, hun ikke finder ud af det er jer. NIKOLAJ: Hvem tror du vi er? Hun har ikke en chance for at finde ud af noget før det er for sent. RUTH: Lyder godt. PER: Nu skal hun bare lige have lov til at gå nogle dage og få en lille daglig dosis, så skal hun nok bide på. NIKOLAJ: Som en sød lille fisk. (laver en bevægelse som om han kaster en krog med madding ud og haler en fisk ind) GRETHE: Men hvad med ham der Superlover-et-eller-andet? PER: Superlover min bare..... Vi fandt nu ret hurtigt ud af hvem det var. GITTE: Hvem var det så? OLE: Det var Erik fra 6.D. JETTE: Hvordan fandt I ud af det?