1410 skuespil i databasen 26.04.2024

Syndflod

Julie Kirkegaard
Baggrunds information
Med sig bringer de reb til at hænge sig i, vin og brød, ønsker, festkjole og cocktailglas, - og hver deres syn på Gud og Livet. Det kommer der en ganske begivenhedsrig aften ud af, for Jacqueline siger at hendes far er Gud og det kan Sarah, der engang har set en engel i en ambulance, ikke tåle at høre. Ruth forsøger bare at holde sammen på aftenen og nå hen til selvmordet, men er hendes eget billede af virkeligheden lige så realistisk, som hun giver udtryk for? SYNDFLOD er en grotesk komedie om religiøsitet, spiritus og desperation.
År / Udgivet:2009 /
Varighed:70 minutter
Område / Genre:Voksne / Psykologiserende spil
Medvirkende:3-5 ( 3 kvinder, 0 mænd, 0 børn, 0 øvrige )
Rettigheder:DRAMA
ISBN:978-87-7865-739-8
Locations:1
Musik:
Mere info:DRAMA, 70251141
Julie Kirkegaard




webmaster@skuespil.net
Rolleliste
Medvirkende: RUTH - 33 år, energisk, glædesfuld, farverig SARAH - 25 år, alvorlig, pæn, sekretærelegant JACQUELINE - 17 år, fantaserende, flyvsk Samt en båndet herrestemme Handlingen udspil
Uddrag
Uddrag af teksten: RUTH og SARAH er i gang med at rydde til side fra middagen. RUTH: I nat gik jeg rundt i hele huset og sagde farvel til alting. Selv vaskemaskinen fik et par ord med på vejen. Det er den mest trofaste og loyale vaskemaskine der findes. Har du sagt farvel til nogen? SARAH: Nej. RUTH: Du har altså ikke nogen familie? SARAH: Nej. RUTH: Hverken mand eller kæreste? SARAH: Jeg har Gud og det er nok til mig. RUTH: Min mand hedder Benjamin. Vi ER gift men det er sjældent han er hjemme. Det er hans arbejde. Jeg prøvede at ringe på hans mobil i morges men han tog den ikke. Jeg ville ellers gerne have givet ham en sidste mulighed for at vise at han elsker mig. Savner du aldrig en der elsker dig? SARAH taber en tallerken på gulvet. SARAH: Se nu der! Jeg er altid så fummelfingret. Jeg smadrer alting omkring mig.