1410 skuespil i databasen 26.04.2024

Manden som lærte kunsten at

Erling Jepsen
Baggrunds information
Manden som lærte kunsten at sprælle Michael lader sig tryne af kæresten Anette. Han finder sig i hendes drillerier, fordi han ikke er mand nok til at slagte bare én eneste af parrets lystigt ynglende kaniner. Michael lader sig tryne af kæresten Anette. Han finder sig i hendes drillerier, fordi han ikke er mand nok til at slagte bare én eneste af parrets lystigt ynglende kaniner.
År / Udgivet:2006 /
Varighed:45 minutter
Område / Genre:Voksne / Radioteater
Medvirkende:3-5 ( 2 kvinder, 1 mænd, 0 børn, 0 øvrige )
Rettigheder:DDF
ISBN:87-7865-621-4
Locations:2
Musik:
Mere info:DRAMA, 70251141
Erling Jepsen




webmaster@skuespil.net
Rolleliste
Michael elsker Anette og vil gøre alt for hende, selvom hun driller ham med, at han ikke er mand nok til at slagte bare én af parrets lystigt ynglende kaniner. Ja selv om hun ikke mere har lyst til de
Uddrag
De fire radiospil i dette bind, der alle sendes i DR’s P2 i maj 2006 (og i samme periode kan lyttes på www.dr.dk), viser en anden side af Jepsens forfatterskab. Her viser han sig som en fiffig og forførende fortæller, der uskyl-digt men velberegnet lokker sine personer - og sit publi-kum - ud på en mere og mere tynd is. I ”Manden som ville lære kunsten at sprælle” (1991) handler det om Michael, der lader sig køre med af kære-sten Anette. Han finder sig i hendes drillerier, fordi han ikke er mand nok til at slagte bare én eneste af parrets lystigt ynglende kaniner. Og om aftenen er Michael alt for forstående, når Anette igen ikke har lyst i sengen. Men en dag sker der noget med ham, han tager Anette på parkeringspladsen foran hendes arbejde, og samme aften har han slagtet sin første kanin. Noget nyt er over-gået Michael, han er trådt ind i en manderolle, som fører ham langt - bl.a. til slagtning af stadig større dyr. En tid nyder Anette den nye Michael, men efterhånden bliver det hende for meget - og hvad var det i grunden, der sat-te ham i gang?