1410 skuespil i databasen 23.07.2024

Mobil - en digital telefonisk

Sergi Belbel
Baggrunds information
En moderne, digital komedie om terror, mobiltelefoner og svigtende kommunikation. En ganske almindelig dag bliver lufthavnen i en europæisk storby udsat for et terrorangreb. De frygtelige begivenheder kaster fire skæbner ud i et frit følelsesmæssigt fald og ændrer deres liv for altid. Mobil er hyperaktuel nutidsdramatik af en af Europas førende dramatikere – et opgør med tidens krav om konstant tilgængelighed og en perfekt overflade.
År / Udgivet:2006 /
Varighed:90 minutter
Område / Genre:Voksne / Lystspil, Komedie & Farcer
Medvirkende:3-5 ( 3 kvinder, 1 mænd, 0 børn, 0 øvrige )
Rettigheder:Nordiska
ISBN:87-7865-605-2
Locations:1
Musik:
Mere info:DRAMA, 70251141
Simon K. Boberg oversætter
webmaster@skuespil.net
Rolleliste
Personer: SARA: 55 ROSA: 30 CLAUDIA: 49 JAN: 30 Tid: Nu. Rum: Togstation, biler, lufthavn, lejligheder, hotel (lobby, suite, værelse, på gaden)
Uddrag
SCENE 1 Togstation. Sara og Rosa. SARA: Vi kommer for sent. ROSA: Vi kommer ikke for sent. SARA: Hvad spor er det? ROSA: Se selv efter. SARA: Hvor. ROSA: På skærmen. SARA: Hvad for en skærm? Der er skærme over det hele, hvad for en skærm? ROSA: Den der. SARA: Godt, nu ser jeg på den. Og hvad så? ROSA: Lufthavnen. Spor tre. SARA: Tre? ROSA: Tre. SARA: Sikker? ROSA: Tag dine briller på. SARA: Hvorfor tager du ikke med mig? ROSA: Hold nu op. SARA: Jeg tager bare hjem så. ROSA: Mor, helt ærligt, hold nu op! SARA: Det er mindst tyve år siden jeg har været ude at rejse alene. Eller tredive. ROSA: Se! Spor tre er den vej! SARA: Åh nej, hvad skal jeg gøre! Jeg kan ikke overskue det. ROSA: Du får en fantastisk tur. Og du bliver ikke alene. Her. SARA: Hvad er nu det? ROSA: En gave, en god gave. Til dig. Åbn den. SARA: Hvad er det? Åh, jeg er så nervøs. ROSA: Lige meget hvor du er, lige meget hvornår, er du aldrig alene. SARA: Hvad? En mobil telefon! (Pause) SYNES DU VIR-KELIG DET ER EN GOD GAVE?!